Selecteer provincie

Luttikhuis Losser/Personenvervoer

✅ TIP ᐅ Boek je taxi direct online

Details

Adres
Enschedesestraat 16
7582AG Losser
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP Boek je taxi direct online Boek je taxi van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland. Bereken de ritprijs vooraf online! Kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit.

Taxi bestellen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij zijn een vervoersbedrijf met een zeer rijke ervaring op het gebied van personenvervoer. Luttikhuis is een echt familiebedrijf, waar op dit moment de tweede generatie actief is, met een wagenpark van bijna 8 touringcars en/of minibussen, 15x 8-pers.busjes, 25x personenwagens en rouwauto's. De opgedane ervaring en kennisoverdracht in al deze jaren staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit vertaalt zich in een langdurige samenwerking met opdrachtgevers.

De bedrijfsactiviteiten zijn gericht op het vervoer voor Gemeente Losser, Gemeente Enschede en de Gemeente Haaksbergen, rolstoelvervoer, woon-, werkverkeer, taxivervoer, groepsvervoer, discovervoer, pakketdienst, directievervoer, touringcarvervoer. Indien gewenst kunnen wij uw vervoer compleet op maat maken. Naast de genoemde activiteiten kunnen wij ook zorg dragen voor uw overige vervoers- en/of verzorgingswensen.

Bij onze uitvaartzorg kunt u terecht voor het regelen van een uitvaart. Een passend afscheid is meer dan begraven of cremeren alleen. Al meer dan 50 jaar ervaring in het verzorgen van een persoonlijk afscheid in Twente. Sterk zijn wij in de lokale kennis voor de plaatsen Enschede Losser Denekamp Overdinkel Boekelo Oldenzaal en Hengelo.Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Busvervoer, Directievervoer, Groepsvervoer, Regiotaxi, Rolstoelvervoer, Rouwvervoer, Trouwvervoer