Selecteer provincie

Regiotaxi Sittard-Geleen

✅ TIP ᐅ Boek je taxi direct online

Details

Adres
Stationsstraat 2
6131 AZ Sittard
Limburg
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 5
Aantal beoordelingen: 1
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP Boek je taxi direct online Boek je taxi van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland. Bereken de ritprijs vooraf online! Kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit.

Taxi bestellen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Waar uw reis u ook naar toe brengt, wij zorgen ervoor dat u veilig, op tijd en ontspannen aankomt op uw bestemming. En dat voor scherpe tarieven!

Wij zijn al meer dan 7 jaar dé specialist op het gebied van persoons- en groepsvervoer. Wij bieden maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg waarbij veiligheid, kwaliteit, service en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Ons werkgebied is Sittard-Geleen, Limburg en ritten tot ver over de grens.

Waar uw reis u ook naar toe brengt, wij zorgen ervoor dat u veilig, op tijd en ontspannen aankomt op uw bestemming.
Wij zijn zeven jaar geleden gestart om een goede én betrouwbare taxiservice aan te bieden in de regio Limburg. Goedkope tarieven, vriendelijke service en een taxicentrale waar u op kunt vertrouwen. Na een taxirit met ons zult u terugdenken aan een taxirit zoals die bedoeld is: snel, veilig, comfortabel en een service waar men met veel plezier aan terugdenkt.
Zo beschikken onze chauffeurs over jarenlange ervaring én kennen zij Limburg en omliggende plaatsen als hun eigen broekzak. Daarnaast beschikken alle chauffeurs over alle benodigde vergunningen. Wij zijn dan ook bekend in de regio als dé taxi voor Sittard-Geleen, omstreken en Limburg. Maar wat wij nog meer belangrijk vinden is een plezierige taxirit voor onze klant.

Heeft u een speciaal verzoekje? Laat het ons weten!