Taxi vd Varst

✅ TIP ᐅ Boek je taxi direct online

Details

Adres
Zandstraat 17
6065AD Montfort
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP Boek je taxi direct online Boek je taxi van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland. Bereken de ritprijs vooraf online! Kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit.

Taxi bestellen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Taxibedrijf van der Varst BV is gevestigd in Montfort. In 1987 is de heer Van der Varst samen met zijn vrouw begonnen met het taxibedrijf. Het wagenpark bestaat uit 6 taxi’s, 5 rolstoelbussen en 7 taxibussen. Vanuit de centrale in Montfort wordt dagelijks uitvoering gegeven aan diverse soorten vervoer, zoals ziekenvervoer, schoolvervoer, vliegveldvervoer en zakelijk vervoer.

Taxi Van der Varst verzorgt het ziekenvervoer voor de zorgverzekeraars VGZ, SIZ,IZZ,Unive, Trias en Cares Gouda. Tevens zijn zij gecontracteerd vervoerder voor CZ.

Taxi Van der Varst beschikt over het TX-Keur.Service:
24-uursservice

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Groepsvervoer, Leerlingenvervoer / schoolvervoer, Luchthavenvervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Ouderenvervoer, Regiotaxi, Rolstoelvervoer, Schiphol taxi, WMO-vervoer / aanvullend openbaar vervoer, Zakelijk vervoer, Ziekenvervoer / medisch vervoer

Aangesloten bij / Certificering:
KNV, TX-Keur KIWA, DVG franchisenemer