Selecteer provincie

Tromp Flexible Funeral Support

✅ TIP ᐅ Boek je taxi direct online

Details

Adres
Not Stephanus Roesstraat 1
6645AD Winssen
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP Boek je taxi direct online Boek je taxi van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland. Bereken de ritprijs vooraf online! Kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit.

Taxi bestellen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Altijd voorbereid, altijd flexibel,
altijd gepassioneerd...
Altijd paraat voor uitvaartondernemers
Divers wagenpark voor uw rouwvervoer
Professionele dragers
Koelelementen, kisten, etc
Bel voor reservering of informatie

[email protected]

http://www.funeralsupport.nl

Wat wij doen:
ALTIJD VOORBEREID, ALTIJD FLEXIBEL, ALTIJD GEPASSIONEERD…

Er wordt heel wat van u als uitvaartondernemer verwacht. Maar u kunt natuurlijk niet altijd op meerdere plaatsen tegelijk zijn. Daarnaast is het economisch niet zinvol om uw faciliteiten, voorzieningen en personeelsbestand te baseren op de piekmomenenten. Samenwerken biedt dan de ideale oplossing. Zeker als u daarbij kunt vertrouwen op een partij die net zo gepassioneerd is als u. Die altijd paraat is. En altijd voorbereid.

Mobiliteit
Ons ruime wagenpark garandeert flexibiliteit. Of het nu een begrafenisauto betreft of een limousine, bij Tromp Flexible Funeral Support kunt u een keuze maken uit een flink wagenpark. Een grijze, zwarte of witte begrafenisauto? Van Amerikaanse of Europese origine? U zegt het maar en via ons heeft u het gelijk geregeld.

Personeel
Uitvaartbegeleiding is vooral mensenwerk. Als uitvaartondernemer weet u dat als geen ander. U bent dan ook alleen bereid om ad interim een andere partij in te zetten, als u honderd procent zeker weet dat deze mensen het de uitvaart verzorgen op de wijze zoals u dat zelf zou doen. Bij Tromp Flexible Funeral Support zijn we ons daar terdege van bewust. Daarom worden onze medewerkers in- en extern getraind. Wij werken toe naar het hoogst haalbare niveau van dienstverlening.

Facilitair
Koelelementen, kisten en andere uitvaartbenodigdheden... ook die zijn volop in voorraad aanwezig. Eén belletje naar Vrij 0487 522500 is genoeg om u ermee te voorzien.

Over Tromp
Ooit gestart als onderneming voor taxi-en rouwvervoer, heeft de organisatie zich op enig moment toegelegd op de verzorging van ondersteunende diensten voor uitvaartondernemers en verzekeraars. Specialisatie betekende verdieping van de dienstverlening, met het accent op kwaliteit. Kwaliteit in personeel, middelen en dienstbetoon. Dagelijks staat een team van om en nabij de twintig medewerkers paraat om u van dienst te zijn. De uitkomsten van actueel klanttevredenheidsonderzoek tonen aan dat onze dienstverlening en medewerkers bovengemiddeld scoren. Dat is een prettige zekerheid, voor u en onszelf. De organisatie is werkzaam vanuit Winssen, vlakbij Nijmegen. Onze opdrachtgevers bevinden zich door geheel Nederland.

“Koelelementen, kisten, auto’s, personeel… één belletje en het is geregeld”Faciliteit / aanbieder:
Kerk, Uitvaartverzorging

Diensten:
Rouwvervoer