Selecteer provincie

Taxi Beimers

✅ TIP ᐅ Boek je taxi direct online

Details

Adres
Nij Toerenburg 2
9076MA St Annaparochie
Friesland
Telefoonnummer
Website
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

✅ TIP Boek je taxi direct online Boek je taxi van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland. Bereken de ritprijs vooraf online! Kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit.

Taxi bestellen

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Beimers Taxi !

De taxispecialist van Noordwest Friesland!

Beimers Taxi is een van de oudste bedrijven van het Bildt. Door samenwerking met enkele taxibedrijven uit de regio is het werkgebied enorm uitgebreid tot de regio Noordwest Friesland. Zodoende kan men vanaf Hallum tot Harlingen gebruik maken van de taxidiensten van Beimers Taxi.
Vanuit de geautomatiseerde centrale in St. Annaparochie en steunpunt te Franeker staan ruim 70 medewerkers van Beimers Taxi tot uw dienst.
Gespecialiseerd in het zittend ziekenvervoer, WMO- en kleinschalig groepsvervoer staat de goede naam die het bedrijf in de loop der tijd heeft opgebouwd garant voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.
Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Chauffeursdiensten, Contractvervoer, Deeltaxi, Groepsvervoer, Leerlingenvervoer / schoolvervoer, Luchthavenvervoer, Personenvervoer / taxivervoer, Ouderenvervoer, Regiotaxi, Rolstoelvervoer, Rouwvervoer, Schiphol taxi, Treintaxi, Trouwvervoer, WMO-vervoer / aanvullend openbaar vervoer, Ziekenvervoer / medisch vervoer, Zorgvervoer, uitvaartverzorging