Selecteer provincie

Personenvervoer Assen

Details

Adres
Dr. A.F. Philipsweg 53
9403AD Assen
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


ook bereikbaar via : 0900-4002000
bijzonder gesprekstarief
onderdeel van:
Vervoersmanagement Noord Nederland

Wat wij doen:
Vervoersmanagement Noord-Nederland (VMNN) is een jong en dynamisch bedrijf dat het management voor een groeiend aantal personenvervoerders verzorgt. Ook ondersteunt en adviseert VMNN partners, opdrachtgevers en andere partijen op uiteenlopende gebieden.

Personenvervoer Assen is een allround personenvervoerder in de ruimste zin van het woord. Het bedieningsgebied strekt zich uit van Noord-, Noordoost-, Noordwest-Drenthe tot en met Midden-Drenthe. Als regionaal personenvervoerder hebben wij de juiste omvang en kennis om aanzienlijke vervoerscontracten uit te voeren én we houden daarbij nauw contact met onze opdrachtgevers en klanten – lokaal en regionaal. Onze medewerkers hebben voor elke al dan niet complexe vervoersvraag een passend antwoord. Personenvervoer Assen werkt samen met zijn collega’s van Personenvervoer Emmen, Hoogeveen en Meppel.

Personenvervoer Assen beschikt over vakbekwame en servicegerichte medewerkers met die extra aandacht voor de klant. Zij hebben de beschikking over royale, comfortabele en bovendien bedrijfszekere personenwagens, minibussen en rolstoelbussen, voorzien van de modernste technieken op het gebied van veiligheid maar ook van datacommunicatie en handsfreetelefonie.

Reserveringsnummer: 0592-346000

Groeps- en leerlingenvervoer en overige info: 0592-378720Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Contractvervoer, Directievervoer, Zorgvervoer

Aangesloten bij / Certificering:
KNV, ISO 9001, KIWA, TX-Keur